LIFESTYLE

Ταξίδια περιπέτειας με τον Μάριο Πρίαμο και το Pluton Travel - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Ταξίδια περιπέτειας με τον Μάριο Πρίαμο και το Pluton Travel - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ετοιμάζει ταξίδι περιπέτειας.

Ο φιναλίστ του Survivor 1 ξεκινά ένα ταξίδι περιπέτειας με το Pluton Travel. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει επιλέξει την εταιρεία Pluton Travel να οργανώσει μαζί του 12 ταξίδια περιπέτειας, κουλτούρας και πολιτισμού σε Ασία, καραϊβική και Λατινική Αμερική.

Θα ταξιδέψει στο Μπαλί, στην Ινδονησία, στον Άγιο Δομίνικο, στην Κεϋλάνη, αλλά και σε Αυστραλία και Κόστα Ρίκα.  

Τα ταξίδια θα έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Πρώτος σταθμός, το Μπαλί, στις 22 Σεπτεμβρίου. Το σχήμα του νησιού είναι ρομβοειδές και οι τέσσερις γωνίες του δείχνουν σχεδόν τα σημεία του ορίζοντα. Στο Ανατολικό Μπαλί θα συναντήσετε το όρος Αγκούνγκ με το ενεργό ηφαίστειο. Οι εναλλαγές του τοπίου είναι έντονες αφού θα συναντήσετε από ζούγκλες μέχρι και βραχώδη έρημο. Η τουριστική περιοχή βρίσκεται στο Νότιο Μπαλί με πληθώρα ξενοδοχείων, καφέ, εστιατορίων και μπάρ. 

Στην χώρα που μάγεψε τον Χριστόφορο Κολόμβο και ανέδειξε τον Μάριο Πρίαμο επιστρέφει ο πρώην παίκτης του Survivor. Αναχωρήστε από Κύπρο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο παρέα με το Pluton Travel και τον Μάριο Πρίαμο στις 28 Οκτωβρίου και ανακαλύψτε την άγρια φυσική ομορφιά του νησιού με τις παρθένες παραλίες. Μια περιπετειώδης εμπειρία με διαμονή στην τουριστική περιοχή της χώρας Πούντα Κάνα και στα All Inclusive 5* υπερπολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα με όλα τα φαγητά και ποτά συμπεριλαμβανόμενα. Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει Survivor, πειρατές της Καραϊβικής, περιπέτεια, και που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Παλαιότερα ονομαζόταν Κεϋλάνη και βρίσκεται στα νότια της Ινδίας. Σήμερα ονομάζεται Σρι Λάνκα και η αναχώρηση είναι για τις 23 Νοεμβρίου. Διαμάντια και ζαφείρια έχουν προορισμό τη χώρα του τσαγιού και της κανέλας. Οι χαμογελαστοί κάτοικοι, οι παραδοσιακές πολύχρωμες ψαρόβαρκες και οι παραλίες συνθέτουν ένα ανερχόμενο εξωτικό προορισμό. Εδώ θα συναντήσετε περισσότερους ελέφαντες παρά γάτες και σίγουρα κάπου θα συναντήσετε ακόμη και λεοπαρδάλεις.Για τους λάτρεις της θάλασσας και του σερφινγκ η Σρι Λάνκα είναι ο καλύτερος τόπος για εκμάθηση του αθλήματος. Ένα πλήρης οργανωμένο ταξίδι με συνοδό/αρχηγό τον κ. Αντώνη Αντωνίου, διευθυντή του γραφείου μας και επίτιμο συνοδό τον κ. Μάριο Πρίαμο.

Στην Αυστραλία το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τις 22 Δεκεμβρίου και εκεί θα συναντήσετε ένα μείγμα τροπικών δασών, ερήμων, χρυσαφένιων παραλιών με κοραλλιογενής υφάλους και τεράστια κέντρα πολιτισμού.

Η Μελβούρνη αναδείχθηκε η καλύτερη πόλη ολόκληρου του κόσμου για τέσσερα συνεχή χρόνια. Σήμα κατατεθέν της φυσικά στο λιμάνι του Σίδνεϋ, η όπερα, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα διασημότερα κτίρια του 20ου αιώνα.

Στις 16 Φεβρουαρίου το ταξίδι ξεκινά για την Ταϊλάνδη, την βασίλισσα της Νοτιοανατολικής Ασίας και η πόλη των αγγέλων και των ναών όπως την αποκαλούν συχνά, μοιάζει να ξεπροβάλει μέσα από τα παραμύθια. Δράκοι και χρυσοί ναοί, γεμάτοι σκαλιστές λεπτομέριες και πανέμορφους πολύχρωμους κήπους, κρύβουν μέσα τους φυσικούς και ιστορικούς θησαυρούς. Ρουμπίνια, χρώματα, μυρωδιές και αρώματα θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας. 


Τσιανγκ Μάι: Η Τσιανγκ Μάι ή όπως πολλοί την αποκαλούν “Το Ρόδο του Βορρά”, η οποία ιδρύθηκε το 1262, βρίσκεται κοντά στο Τσιανγκ Ράι και το Χρυσό Τρίγωνο. Η παλιά της πόλη εξακολουθεί να διατηρεί απομεινάρια των τοίχων και τάφρων από την ιστορία της ως πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο. 
Μπανγκόκ: Στην πρωτεύουσα της χώρας θα συναντήσετε τα περισσότερα και τα πιο διάσημα αξιοθέατα της χώρας όπως είναι για παράδειγμα το Μεγάλο Παλάτι, ο ναός του Σμαραγδένιου Βούδα, το σπίτι των ελεφάντων και η πλωτή αγορά.

Η Κόστα Ρίκα είναι μια μικρή χώρα της Κεντρικής Αμερικής και περικλείεται από τη Νικαράγουα προς τα βόρεια, τον Παναμά στα νότια, τον Ειρηνικό Ωκεανό στα δυτικά, και την Καραϊβική Θάλασσα στα ανατολικά και ο Μάριος Πρίαμος με το Plouton Travel θα την επισκεφθούν στις 21 Μαρτίου. «Πλούσια ακτή» σημαίνει το όνομα της και το υποστηρίζει με την έντονη βιοποικιλότητα και τα αξιοθέατα. Μαγευτικά ηφαίστεια, ομιχλώδη δάση, εκπληκτικές κοιλάδες ποταμών και εκατοντάδες παραλίες κατά μήκος του Ειρηνικού και τις ακτές της Καραϊβικής. Η Κόστα Ρίκα προσφέρεται για παρακολούθηση πουλιών, καταδύσεις και snorkeling στους κοραλλιογενής υφάλους της , πεζοπορία μέσα στα πυκνόφυτα δάση της ή ιππασία. Ένας προορισμός που οι λάτρεις της Περιπέτειας σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν!

 Δείτε το σχετικό video που ανήρτησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: 

https://www.youtube.com/watch?v=b3v7DHpkhmU&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top