ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΩΤΑΡΑ: Στο Μακάρειο ανήλικο κορίτσι – Υπέστη θλάση εγκεφάλου

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΩΤΑΡΑ: Στο Μακάρειο ανήλικο κορίτσι – Υπέστη θλάση εγκεφάλου

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ανήλικο παιδί μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/06) με εμπλεκόμενο όχημα, λεωφορείο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης,  το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:15 το μεσημέρι του Σαββάτου (23/06) , αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 41χρονου συγκρούστηκε στο μπροστινό μέρος λεωφορείου, το οποίο βρισκόταν σε αναμονή σε αλτ της οδού Περνέρα.

Από την σύγκρουση 13χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Στη συνέχεια η 13χρονη λόγω θλάσης εγκεφάλου μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν επίσης ακόμη 6 άτομα τα οποία επέβαιναν στα δύο οχήματα, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολυθήκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top