ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρήνος στο μπάσκετ, καθώς ο Γκαζμέντ Σινάνι έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Πρίστινα. Ο 27άχρονος Κοσοβάρος, ήταν το μοναδικό θύμα στο συμβάν, ενώ στο αυτοκίνητο οι συνεπιβάτες του Γκρανίτ Ρουγκόβα, Φισνίκ Ρουγκόβα και Αλτίν Μορίνα τραυματίστηκαν

Η FIBA εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς την οικογένειά του διεθνούς σέντερ (2.06μ.) Σινάνι, γνωστοποιώντας μέσω ανακοίνωσης ότι θα προσφέρει την απαιτούμενη βοήθεια στους συγγενείς του άτυχου άνδρα. 

Τραγική ειρωνεία ότι ο Σινάνι σκοτώθηκε μόλις μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του, καθώς ήταν γεννημένος στις 22 Ιουνίου του 1991! Το ατύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου 23/06 και την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο νεκροταφείο της Ντράγκονταν στην περιοχή της Πρίστινα.

Πλήθος συμπολιτών του έδωσε το «παρών», όπως άλλωστε και συναθλητές του, αλλά και άνθρωποι της Πολιτείας. Πέρσι ο Σινάνι έπαιζε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Λιντς Φορς, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Φενέρμπαχτσε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top