ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Απείλησε από την φυλακή φίλη της μάνας του που φέρεται να σκότωσε

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Απείλησε από την φυλακή φίλη της μάνας του που φέρεται να σκότωσε

Ο 42χρονος που φέρεται να ξυλοφόρτωσε άγρια την μητέρα του τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα η 73χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή 24 Ιουνίου, φέρεται να επικοινώνησε από τις φυλακές με φιλικό πρόσωπο της μάνας του, για να την απειλήσει.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ίδια με μαρτυρία που έδωσε στην ιστοσελίδα μας.

To ThemaOnline, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την κυρία Χριστιάνα Κουμίδου, στενή φίλη της άτυχης 73χρονης που την Κυριακή (24/6) υπέκυψε στα βαριά τραύματα που έφερε, ύστερα από ξυλοδαρμό που φέρεται να υπέστη από τον 42χρονο γιο της τον Ιανουάριο του 2018.

Η κα. Κουμίδου, όπως υποστήριξε, «ο 42χρονος χθες (σ.σ. 23/6) με πήρε τηλέφωνο από τις φυλακές  για να με απειλήσει και να με ειρωνευτεί. Μου είπε ‘ποιο είναι το ενδιαφέρον σου και πας και την βλέπεις (σ.σ. νοσοκομείο);». Επίσης, ο 42χρονος  φέρεται να της είπε πως θα πουλήσει όλη την περιουσία που έχει τώρα και θα πληρώσει να βγει από την φυλακή, με την κα. Κουμίδου να του απαντά: «η μάνα σου θα ζήσει», χωρίς να γνωρίζει τι επιφύλασσε η επόμενη ημέρα (σ.σ. 24/6). «Τραγική ειρωνεία…», συμπληρώνει.  

«Πάντως, μια χαρά μου φάνηκε, δεν μου φάνηκε ούτε στενοχωρημένος, ούτε τίποτε», είπε η κα. Κουμίδου, μετά την συνομιλία τους.

Η στενή φίλη της 73χρονης, προέβη και σε ένα παράπονο. «Έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο από την φυλακή και να με ρωτήσουν αν ήθελα να μιλήσω μαζί του», μας ανάφερε, δείχνοντας την ενόχλησή της για την επικοινωνία που είχε με τον 42χρονο, ενώ ανάφερε ότι όταν έγινε το περιστατικό, της ζητήθηκε να καταθέσει στην Αστυνομία.

Επίσης, αναρωτιέται κατά πόσο θα του επιβληθεί παραδειγματική ποινή για το έγκλημα που διέπραξε, ή αν θα πέσει στα «μαλακά».

Η κα. Κουμίδου, μας μίλησε και για το παρελθόν της συγκεκριμένης οικογένειας. «Ο σύζυγος της κα. Ελένης πέθανε πριν χρόνια, ο 42χρονος ήταν το μοναδικό παιδί τους. Οι συγγενείς της κα. Ελένης και εκείνη ήταν χαμηλών τόνων», ανάφερε αρχικά.

Στην συνέχεια, είπε πως γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στο σπίτι, αφού η κα. Ελένη της μιλούσε γι’ αυτά.

«Μπλεγμένος σε διάφορες καταστάσεις ο 42χρονος. Στο παρελθόν, τοποθετήθηκε βόμβα στο σπίτι τους και υπήρχαν υποψίες ότι το έκανε ο ίδιος» ισχυρίστηκε η κα. Κουμίδου και συνέχισε λέγοντας, «από την έκρηξη, ο αδελφός της κα. Ελένης και θείος του 42χρονου, έμεινε τετραπληγικός».

«Η κα. Ελένη πούλησε χωράφι για να στείλει τον γιο της στην Αμερική, όπως και έγινε, με τον ίδιο να επιστρέφει λίγο αργότερα, αφού ‘έφαγε’ τα χρήματα», επισημαίνει η στενή φίλη της θανούσας.

«Έπινε, ήταν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και ασχολείτο με το διαδίκτυο» περιγράφει επίσης η κα. Κουμίδου, «ήταν απομονωμένος, δεν είχε φίλους και ζητούσε να ξαναπάει Αμερική».

Σύμφωνα πάντα με την κα. Κουμίδου, μια μέρα πήγε στο σπίτι της η κα. Ελένη και είχε κτύπημα στο μέτωπο και αιμάτωμα στο μάτι. Όταν την ρώτησε τι συνέβη, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, της είπε «του μαγείρεψα και δεν του άρεσε το φαγητό και με κτύπησε με το τηγάνι».

Η στενή φίλη της 73χρονης, είπε στο ThemaOnline ότι ο 42χρονος σκότωσε και τον σκύλο του με φτυάρι, μια μέρα που γαύγιζε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας, με την κα. Κουμίδου να υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη μετά από αίτημα της μητέρας του. «Δεν με άφηνε να τον καταγγείλω, της έλεγα θα σε σκοτώσει, αλλά φοβόταν», λέει χαρακτηριστικά η κα. Χριστιάνα.

Επιπλέον, η κα. Χριστιάνα Κουμίδου, ανάφερε στην ιστοσελίδα μας «Η κα. Ελένη πούλησε το σπίτι της και αγόρασε νέο στον Ύψωνα όπου έμενε με τον αδελφό της, αλλά χωρίς τον γιο της. Στην συνέχεια ο γιος της πήγε να μείνει κι αυτός εκεί και ένα μήνα αργότερα, έγινε το κακό».

«Δεν έχει ούτε από τον ήλιο, ούτε από την νύχτα μοίρα» σχολίασε η κα. Κουμίδου, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να φοβάμαι για την ζωή μου αν βγει; Όχι δεν φοβάμαι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top