ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντούρις τέλος, ΕΞΕΛΙΞΗ με Λαβόρδε!

Ντούρις τέλος, ΕΞΕΛΙΞΗ με Λαβόρδε!

Ο Ντούρις βρίσκεται από τα μεσάνυχτα στην Κύπρο (Δείτε ΕΔΩ), για να ολοκληρώσει σήμερα και τυπικά την παραμονή του στην Ανόρθωση.

Πλέον, σειρά παίρνει το επόμενο μεταγραφικό «μπαμ», με τον Ανδρέα Παντελή να χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση Ρικάρντο Λαβόρδε, με στόχο να του αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» για την επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει ακόμα η συγκεκριμένη υπόθεση λόγω του υψηλού κασέ του Κολομβιανού άσου, στη «Μεγάλη Κυρία» υπάρχει συγκατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής (μίας ακόμα…), η οποία θα δυναμώσει αισθητά την ομάδα της Αμμοχώστου ενόψει της νέας σεζόν, παρότι ο Λαβόρδε δεν απάντησε ακόμα στην τελική πρόταση που του έκανε η διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον Κολομβιανό να απαντήσει στην πρόταση της Ανόρθωσης είτε θετικά είτε αρνητικά, πριν η αποστολή αναχωρήσει για το εξωτερικό, όμως δεν το έπραξε. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα για να αποφασίσει οριστικά.

Έτσι, το όλο θέμα παίρνει παράταση, όμως δεν αναμένεται να «τραβήξει» πολύ ακόμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top