ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: «Το γλωσσάρι θα είναι το τέλος μας» - VIDEO

ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: «Το γλωσσάρι θα είναι το τέλος μας» - VIDEO

Τη δική του αντίληψη επί του πολυσυζητημένου θέματος του γλωσσαρίου Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων κατέθεσε ο Νίκος Κατσουρίδης.

Ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ συνέστησε πως «θα μπορούμε να εκφραστούμε τελεσίδικα όταν θα δούμε το κείμενο που ετοιμάζει ο ΟΑΣΕ».

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» (ΣΙΓΜΑ») και στην Πέτρα Αργυρού, σημείωσε ότι «αν και εφόσον η προσπάθεια είναι να αποκλειστούν γεγονότα ώστε να ωραιοποιούν καταστάσεις» είναι απαράδεκτο.

«Εάν», όπως είπε, «θα αναζητηθεί τρόπος είτε να αποφεύγεται η αναφορά στην κατοχή είτε να βρεθεί άλλος τρόπος να περιγράφεται» τότε αυτό θα είναι εκτός πραγματικότητας.

Σε τελευταία ανάλυση, εξήγησε, «αυτό σημαίνει και το τέλος μας».

Στάθηκε δε ιδιαίτερα στις λήψεις αποφάσεων που έρχονται κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείας Αμερικής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE