ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής των δυο 11χρονων -Τραγική φιγούρα η 40χρονη

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής των δυο 11χρονων -Τραγική φιγούρα η 40χρονη

Κλονίζουν ψυχικά τον οποιονδήποτε τα ευρήματα της νεκροτομής των δυο 11χρονων κοριτσιών, οι οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο στην θανατηφόρο σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (01/07), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Μονής.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Την νεκροτομή επί των σορών των δυο 11χρονων,  διενήργησε το πρωί της Δευτέρας (02/07) η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία απεφάνθη πως η ατυχή Βαρβάρα Κοκορίδου υπέστη ρήξη καρδίας και πνευμόνων.

 ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τι ανέφερε η 40χρονη οδηγός στην Αστυνομία- Δεν γνώριζε για την τραγική εξέλιξη

Από την άλλη, η μικρή Χριστίνα Κιουλπακίδου, κόρη της 40χρονης οδηγού του οχήματος ηταν αυτή που δέχθηκε το πιο σφοδρό κτύπημα και τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας δημοσίευματα, δυστυχώς τα δύο αγγελούδια δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα η μία εκ των δύο που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα να εκτιναχθεί από το όχημα, το οποίο στη συνέχεια την καταπλάκωσε. 

Θυμίζουμε ότι τα 11χρονα κορίτσια, μαζί με ακόμη δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών, ταξίδεψαν στο εξωτερικό για αγώνες χορού και επέστρεψαν τα ξημερώματα της Κυριακής (1/7) στην Κύπρο, όπου η μητέρα της Χριστίνας τους παρέλαβε από το Αεροδρόμιο. Οι δύο νεαροί ήταν οι παρτενέρ των κοριτσιών στον χορό.

Η 40χρονη οδηγός συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (01/07) για να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία. Όπως ανέφερε, ήταν κουρασμένη λόγω του ταξιδιού με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top