ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν παίξει σαν ΑΠΟΕΛ, θα προκριθεί! Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπαλταζάρ…

Αν παίξει σαν ΑΠΟΕΛ, θα προκριθεί! Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπαλταζάρ…

Μετά το… κάζο του πρώτου αγώνα στη Λιθουανία, όπου ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 3-1 από την άσημη Σούντουβα (και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός που σκόραρε στο 94΄ και γλίτωσε τα χειρότερα), καλείται το βράδυ της Τρίτης (17/07, 20:00) στο ΓΣΠ, να… επαναφέρει την τάξη, ανατρέποντας το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Αναμφίβολα, το 3-1 δεν είναι εύκολο σκορ για ανατροπή, όμως ο ΑΠΟΕΛ που μόλις πέρσι αντιμετώπιζε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ξέρει τον τρόπο για να πετύχει το σκοπό του και να αποφύγει το μεγαλύτερο πατατράκ της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας του.

Για να μπορέσει όμως η ομάδα του Μπαλταζάρ να πάρει την πρόκριση, θα πρέπει να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε όλες τις γραμμές, σε σχέση με το πρώτο ματς.

Και κυρίως, να παρουσιάσει εικόνα… σοβαρής ομάδας στα μετόπισθεν, γιατί η Σούντουβα έχει αποδείξει πως είναι επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και αν πετύχει γκολ, θα βάλει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στη Λευκωσιάτικη ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε πολύ τις τελευταίες ημέρες σε θέματα τακτικής (τόσο ανασταλτικά όσο και στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων) και της φυσικής κατάστασης, όπως και στα «στημένα», έχοντας στο μυαλό του και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να μπει από το ξεκίνημα του αγώνα με το «μαχαίρι στα δόντια» και να δείξει στον αντίπαλο ποιος είναι το πραγματικό «αφεντικό» στο συγκεκριμένο ζευγάρι, έχοντας παράλληλα την απαιτούμενη συγκέντρωση στον ανασταλτικό τομέα, όπου στόχος είναι φυσικά το μηδέν παθητικό.

Σημειώνουμε ότι ο Μπαλταζάρ επέλεξε τους πιο κάτω (21) παίκτες για την αποστολή (σσ. θα «κόψει» τρεις για την τελική 18άδα):

Βάτερμαν, Ρομό, Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Βινίσιους, Σόουζα, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Νατέλ, Τάαμαρι, Σάλαϊ, Ζαχίντ, Ποτέ, Ντελατόρε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Καζού, Νσούε και Ντε Βινσέντι.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Λιθουανία θέση βασικού διεκδικούν με αξιώσεις, οι Ρομό, Ιωάννου, Καρλάο, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Νατέλ, Ζαχίντ και Ποτέ και όλα είναι ανοιχτά για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top