ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα δεν ήταν αρκετό – Αποκλεισμός και τώρα Γιουρόπα Λιγκ

Ένα δεν ήταν αρκετό – Αποκλεισμός και τώρα Γιουρόπα Λιγκ

Τέλος του παιχνιδιού στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ παρά την νίκη του με 1-0 δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και έτσι καλείτε να συνεχίσει τις Ευρωπαικές του υπωχρεώσεις στο Γιουρόπα Λίγκ. Ένα πολύ καλό ΑΠΟΕΛ όπου έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει το εις βάρος του δεδομένα αλλά το 1-0 δεν ήταν αρκετό. Τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού στέρησαν την πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στον αγώνα με αρκετή ενέργεια θέλοντας να δείξει τις προθέσεις του από την αρχή. Οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν αρκετά δραστήριοι κατά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε από την πρώτη μεγάλη ευκαιρία που είχαν μόλις στο 7’ λεπτό με τον Ποτέ. Έγινε η επαναφορά από τον Τααμάρι μετά την άμυνα των Λιθουανών με τον Μίκαελ Ποτέ να αστοχεί από κοντά. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές της Σούντουβα έδειξαν και αυτοί από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις τους κάνοντας και οι 11 ποδοσφαιριστές άμυνα με κοντινές και κλειστές γραμμές. Το δεύτερο στοιχείο που διάκρινε κανείς  στο παιχνίδι της Σούντουβα είναι οι συχνές καθυστερήσεις σε στημένες φάσεις. Εν τούτοις οι πρωταθλητές μας συνέχυσαν να ελέγχουν τον αγώνα μέχρι και την φάση του 21’ λεπτού. Με το πείσμα που έδειξε από την αριστερή πλευρά ο Εφραίμ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ποτέ από κοντά δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές μας συνέχισαν αυτό που έκαναν και πριν το γκολ, δημιουργώντας ευκαιρίες για επίτευξη και άλλου τέρματος. Οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και το δυνατό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου ήταν το δυνατό σημείο του ΑΠΟΕΛ, όπου όλα ξεκινούσαν από εκεί. Σόουζα και Μοράις έλεγχαν το παιχνίδι μόνοι τους. Στο 30’ λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα θέλοντας να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές λόγο των ψηλών θερμοκρασιών. Ο ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε να προσπαθεί και η επόμενη φάση ήρθε λίγα λεπτά μετά  την διακοπή. Συγκεκριμένα ο Ντελλατόρε πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ασταμάτητος ο ΑΠΟΕΛ όπου ήταν καταιγιστικός. Νέα προσπάθεια στο 38’ με τον Εφραίμ να παίρνει ένα εκπληκτικό σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ανάλογη του τέλους του πρώτου ημιχρόνου. Οι πρωταθλητές μας μπήκαν ακόμα ακόμη πιο δυνατά και σε διάστημα 10 λεπτών δημιούργησαν 3 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ντελλατόρε, Ποτέ και Σόουζα. Επανωτά κόρνερ και αρκετή πίεση από τον ΑΠΟΕΛ ήταν αυτά που κυριάρχησαν στον αγώνα. Η πρώτη κλασική ευκαιρία ήρθε στο 57’ λεπτό με την τριπλή χαμένη ευκαιρία των Ντελλατόρε και Εφραίμ που έκαναν τα πάντα για να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο κλοιός όσο περνούσε έσφιγγε περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ που κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Στο 75’ ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε τον αγώνα για ένα λεπτό περίπου για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές. Μετά από αρκετή ώρα ο ΑΠΟΕΛ απείλησε την εστία της Σούντουβα μετά από κόρνεν και κεφαλιά του Καρλάο με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι και να αποκρούει με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας.   Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι αποκλείστηκε πρόωρα από μια ομάδα κατώτερη του.

 Αυτά έγιναν στο στάδιο του ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 1-0 την Σούντουβα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λίγκ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top