ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε διάφορες οδικές αρτηρίες

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε διάφορες οδικές αρτηρίες

Για όσους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο, να ενημερώσουμε ότι στις κύριες αρτηρίες του, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, εργασίες που εκτελούνται, πιθανόν να επηρεάζουν την ομαλή διακίνηση της τροχαίας.

Στη Λευκωσία συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημιουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη λεωφόρο Ομήρου. Ως εκ τούτου η λεωφόρος Ομήρου παραμένει κλειστή για τα οχήματα, από τη συμβολή της με την πλατεία Σολωμού, μέχρι τη συμβολή της με την πλατεία Ελευθερίας. Για διευκόλυνση των οδηγών εφαρμόζονται ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στη Λεμεσό συνεχίζεται η κατασκευή του «Παράλληλου Δρόμου», που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Οι εργασίες εκτελούνται στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός) και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διευθετήσεις ή/και μέτρα για την τροχαία κίνηση, καθαρισμό του εργοταξίου και γενική εκσκαφή.

Μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, θα διεξάγονται εργασίες από την Α.Η.Κ.. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας ή/και σε συνδυασμό με ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας από την Αστυνομία.

Στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, αρχίζουν από σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι και την 3η Αυγούστου 2018, εργασίες επιδιόρθωσης στηθέων ασφάλειας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 08:30 και 15:00 και κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Τέλος υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά όλους τους οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια της οδήγησης και να ακολουθούν πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top