ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αγωνιστικό ενόψει ρεβάνς, η μεταγραφή που ταλαιπώρησε, ο κατάσκοπος και ο… Γιάκολις!

Το αγωνιστικό ενόψει ρεβάνς, η μεταγραφή που ταλαιπώρησε, ο κατάσκοπος και ο… Γιάκολις!

Μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με τη Ζελέζνιτσαρ, στο εάν θα βρίσκεται κατάσκοπος στο παιχνίδι που ενδιαφέρει για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, για το αγωνιστικό κομμάτι της προετοιμασίας Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και για την περαιτέρω ενίσχυση.

Όλα όσα λέχθηκαν:

Αντίστροφη μέτρηση για την ρεβάνς με την Ζελέζνιτσαρ: «Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ σε αυτά τα παιχνίδια αλλά παίζει ρόλο η σοβαρότητα και η συγκέντρωση. Ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Δεν κινδυνέψαμε από την Ζελέζνιτσαρ αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ., ενώ με την Στούμπρας δεχθήκαμε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε περισσότερο κόσμο και ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει, είναι πιο δύσκολο το εμπόδιο. Η ομάδα είναι πιο έτοιμη, το εμπόδιο ψηλότερο και ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ζελάγια είναι σε καλύτερη κατάσταση. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει μια αμφιβολία με τον Σουμά που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο Σαράγεβο και θα δούμε και με τον Μπρου τι γίνεται».

Τι γίνεται με τον Μπρου, σε ποια κατάσταση βρίσκεται: «Είναι καθαρά θέμα του ιατρικού επιτελείου να ανάψει το πράσινο φως και να τεθεί ο παίκτη στην διάθεση του προπονητή. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον κύριο Κακαβελάκη».

Για το γεγονός ότι οι επιθετικοί ακόμα δεν σκόραραν: «Δεν μας αγγίζει καθόλου το ζήτημα. Αλίμονο αν αμφισβητούμε τους παίκτες που πέτυχαν 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι. Είναι θέμα ρυθμού, ροής και ετοιμότητας. Με τον τρόπο που παίζει ο Απόλλωνας προτιμάμε να κάνει παιχνίδι όπως στο Σαράγεβο ο Μαγκλίτσα και να σκοράρουν οι υπόλοιποι».

Θα βρεθεί άνθρωπος σας στο Περιστέρι για το Ατρόμητος-Ντιναμό Μπρεστ: «Θα είναι εκεί ο Περικλής Παπαπαναγή και θα δώσει την έκθεση του. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Ζελέζνιτσαρ».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη, ο κόσμο αγχώνεται αλλά θα πρέπει να περιμένουμε κάποια πράγματα».

Μας είπατε την περασμένη εβδομάδα ότι περιμένετε παίκτη εδώ και δύο μήνες, ακόμα τον περιμένετε; «Παραμένουμε πιστοί και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά αφού τον περιμέναμε δύο μήνες θα περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες. Θα μπορούσαμε να κλείναμε ακραίο από την επομένη του τελικού του Κυπέλλου αλλά είναι θέμα του προπονητή ποιον θέλει. Αν θα φέρει παίκτη που να μην μπορεί να παίξει με τον τρόπο της ομάδας δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί».

Υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Γιάκολις; «Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν το συζητήσαμε καν».

Πέραν από ακραίο επιθετικό θα αποκτήστε και άλλους ποδοσφαιριστές; «Προτεραιότητα είναι ο ακραίος καθώς μας έχει… ταλαιπωρήσει η διαδικασία και βλέπουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top