ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρελά λεφτά… ΤΕΡΑΣΤΙΟ πριμ από Σαββίδη για πρόκριση του ΠΑΟΚ!

Τρελά λεφτά… ΤΕΡΑΣΤΙΟ πριμ από Σαββίδη για πρόκριση του ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας, καθώς υποσχέθηκε πριμ με επταψήφιο νούμερο.

Nα δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θέλησε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα τους προσφέρει ένα τεράστιο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την αποψινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία, με τον Δικέφαλο να θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στην ελβετική ομάδα.

Για ακόμη μια φορά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε… έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πάρουν ένα τεράστιο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης!

Και αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, o ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ τόνισε στους παίκτες του Δικεφάλου πριν την πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τούμπα, πως το συνολικό νούμερο του πριμ που θα μοιραστούν, αν ξεπεράσουν τον
σκόπελο της Βασιλείας, θα είναι… επταψήφιο!

Έτσι με αυτό τρόπο και για πολλοστή φορά, ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε πως δεν διστάζει να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top