LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Σελινόπουλος - Το κρίσιμο 48ωρο της αδελφής του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονίζει ο Σελινόπουλος - Το κρίσιμο 48ωρο της αδελφής του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια ανάρτησή του ο Γιάννης Σελινόπουλος μοιράστηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε η αδελφή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ''Αλληλεγγύη'' με μια ανάρτησή του στα social media θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους Γιατρούς και Νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και πλαστικούς χειρούργους του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θέλοντας παράλληλα να στείλει κι ένα μήνυμα στον κόσμο, για να έχει πυροσβεστήρες στα σπίτια του.

Η περιπέτεια της αδελφής του όπως έγραψε ο Γιάννης Σελινόπουλος μετά από ένα κρίσιμο 48ωρο, σε βάθος χρόνου θα καταλήξει σε ανάμνηση περιπέτειας και γι αυτό ευχαριστεί τον Θεό. 

Όπως έγραψε ο Γιάννης Σελινόπουλος: "Οι τελευταίες μέρες ήταν διδακτικές για την αξία της ζωής. 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Γιατρούς και Νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και πλαστικούς χειρουργούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας που φρόντισαν ένα κρίσιμο 48ωρο, να καταλήξει σε βάθος χρόνου για την αδερφούλα μου και την οικογένεια μας μια ανάμνηση περιπέτειας.
Κάθε σπίτι ξεχωριστά πρέπει να έχει έναν πυροσβεστήρα για φωτιές.
Εμείς το μάθαμε με σκληρό τρόπο.
Ευτυχώς όχι τον πιο σκληρό και ευχαριστώ το Θεό για αυτό. 
Καλημέρα σε όλους ότι και να κάνετε.".

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top