ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Περίπου 25χρόνια τα μπάζα στην περιοχή– «Δεν μπορούμε να μπούμε εμείς μέσα»

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Περίπου 25χρόνια τα μπάζα στην περιοχή– «Δεν μπορούμε να μπούμε εμείς μέσα»

Ιδιωτικό είναι το τεμάχιο γης που βρίσκονται τα μπάζα στην περιοχή Κυπερούντας και σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της περιοχής, δεν μπορούν οι ίδιοι να εισέλθουν σε αυτό και να τα μετακινήσουν.

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρώτο το ThemaOnline την Τετάρτη (8/8) ανέδειξε το πρόβλημα, προκάλεσε όπως φαίνεται την ανησυχία των πολιτών.

Ο κοινοτάρχης Κυπερούντας, Γιώργος Παναγιώτου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (9/8) στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι το σημείο όπου βρίσκονται τα μπάζα είναι ιδιωτικό τεμάχιο γης και ήδη έχει ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης να τα μετακινήσει.

«Του δόθηκε προθεσμία από το Τμήμα Περιβάλλοντος», είπε ο κ. Παναγιώτου, ωστόσο λίγο πριν λήξει, ο ιδιοκτήτης του τεμαχίου της συγκεκριμένης γης ζήτησε και του δόθηκε παράταση, υποσχόμενος ότι θα τα μετακινήσει.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτου, τα μπάζα βρίσκονται εκεί, γύρω στα 25 χρόνια, ενώ όπως είπε, η κοινότητα πρόσφερε μέρος της βιοτεχνικής ζώνης στον ιδιώτη για να μετακινήσει εκεί τα μπάζα.

Όπως σημείωσε ο κοινοτάρχης Κυπερούντας, το συγκεκριμένο τεμάχιο γης, βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, ωστόσο απαντώντας σε ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής, είπε ότι είναι υπερβολικό να μιλάμε για πυρκαγιά στο σημείο.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top