ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλή ευκαιρία για… διάβασμα της Βασιλεία

Διπλή ευκαιρία για… διάβασμα της Βασιλεία

Κερδίζοντας την Ντιναμό Μπρεστ με 4-0 στο ΓΣΠ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο Απόλλωνας εξασφάλισε την πρόκριση του στα πλέι-οφ κατά… 99%, παρότι στο Κολόσσι για λόγους τακτικής, κρατάνε χαμηλούς τόνους.

Όπως είναι λογικό όμως, στο μυαλό της τεχνικής ηγεσίας εκτός από τον επαναληπτικό στη Λευκορωσία, όπου στόχος είναι μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη, βρίσκονται και οι πιθανοί αντίπαλοι των «γαλάζιων» στα πλέι-οφ του Γιουρόπα, η Ολλανδική Φίτεσε και η Ελβετική Βασιλεία.
 
Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει το… «διάβάσμα» των δύο ομάδων ο Σωφρόνης Αυγουστή και η αυριανή μέρα (12/08, 17:00) προσφέρεται για επιπλέον «κατασκοπεία» από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, αφού η Βασιλεία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σιόν, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Εάν δεν μεταβεί μέχρι αύριο κάποιος άνθρωπος του Απόλλωνα στην Ελβετία για «κατασκοπεία» (σσ. ο συνεργάτης του Αυγουστή, Περικλής Παπαπαναγή) και παρακολουθήσουν το ματς από δορυφορικό κανάλι, αναμένεται να το κάνει τις επόμενες ημέρες, προκειμένου το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (16/08) να παρακολουθήσει από το «Ζαντ Γιακομπ Παρκ», τον επαναληπτικό αγώνα της Βασιλεία με αντίπαλο τη Φίτεσε. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς στην Ολλανδία, οι Ελβετοί νίκησαν με 0-1 και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης…
 
Να σημειώσουμε πως αν ο ΑΠΟΕΛ αποκλείσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά και προκριθεί στα πλέι-οφ, τότε ο Απόλλωνας θα παίξει εκτός έδρας το πρώτο ματς της επόμενης προκριματικής φάσης, είτε με αντίπαλο τη Βασιλεία, είτε με τη Φίτεσε.
 
Αντίθετα, αν ο ΑΠΟΕΛ αποκλειστεί, τότε η Λεμεσιανή ομάδα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι των πλέι-οφ στο ΓΣΠ!
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top