ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τρισκόφσκι για τους ΟΜΙΛΟΥΣ, το κατόρθωμα του και την ΜΠΑΛΑ που άφησε στα αποδυτήρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τρισκόφσκι για τους ΟΜΙΛΟΥΣ, το κατόρθωμα του και την ΜΠΑΛΑ που άφησε στα αποδυτήρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ με 5-0 επί της Στουρμ Γκρατς.

Ο παίκτης των κιτρινοπράσινων σκόραρε τρία γκολ και μετά το παιχνίδι η κάμερα του Themasports.com τον περίμενε έξω από το γήπεδο.

Ο ”Τρίσκο” μίλησε για το παιχνίδι, για τον στόχο των ομίλων αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια εξαιρετική νύχτα για εμάς. Όλοι μας κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε πόσο δύσκολο ματς είναι, ειδικά αν δεν το πέρναμε στα σοβαρά από το πρώτο λεπτό. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι η Στουρμ, είχαμε καλό αποτέλεσμα στην Αυστρία όμως γνωρίζαμε πως αν δεν είμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό, τότε θα είχαμε προβλήματα. Είχαμε όλοι μια εξαιρετική εμφάνιση σήμερα (16/8)».

«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε στον τελευταίο γύρο πριν από τους ομίλους και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Εδώ και τρία χρόνια φτάνουμε στα πλέι οφ αλλά πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θα το προσπαθήσουμε φέτος. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα απολαύσουμε τη στιγμή και από αύριο συγκέντρωση για το επόμενο ματς. Να προσπαθήσουμε να έχουμε παρόμοια εμφάνιση».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το κατόρθωμα που κατάφερα. Είναι το πρώτο μου χατ-τρικ στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι πως έκανα χαρούμενους τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου, προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Θα δουλέψουμε σκληρά γιατί αν δεν το κάνουμε δεν θα καταφέρουμε κάτι».

«Την μπάλα την έχω μέσα για να μου υπογράψουν όλοι οι συμπαίκτες μου και μετά να την πάρω για να έχω αυτή την ανάμνηση».

«Οι οπαδοί μας είναι πάντα εκεί. Μας σπρώχνουν και αυτό θέλουμε. Τέτοια ατμόσφαιρα είναι που μας αρέσει και να το κάνουν όχι μόνο όταν παίζουμε καλά, αλλά και στις κακές μας στιγμές. Για να μας δίνουν την έξτρα ενέργεια, και απόψε θεωρώ πως τους κάναμε περήφανους».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top