ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Δεν ενδιαφέρονται στα κατεχόμενα - Κανένας προσφοροδότης

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Δεν ενδιαφέρονται στα κατεχόμενα - Κανένας προσφοροδότης

Δημόσιοι διαγωνισμοί που είχαν προκηρυχθεί στην τ/κ πλευρά για εργασίες για το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας ολοκληρώθηκαν και πάλι, στις 15 Αυγούστου χωρίς να υπάρξει προσφοροδότης.

Σύμφωνα με τ/κ ιστοσελίδες, το θέμα δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οκάν Νταγλί, εκπρόσωπος της τ/κ Πρωτοβουλίας Αμμόχωστος που έγραψε για ψεύτικους δημόσιους διαγωνισμούς που φυσιολογικά κατέληξαν χωρίς αποτέλεσμα και ειρωνικά ευχαριστεί για αυτό την «κυβέρνηση» ΡΤΚ – ΚΛ – ΚΚΔ – ΔΚ αλλά και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.
 
Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, πρόκειται για διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν για την κατασκευή χώρων στάθμευσης και κάποιες διορθώσεις κοντά στο σημείο διέλευσης και ήταν η δεύτερη φορά που ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς καμιά εταιρεία να λάβει μέρος. Η εφημερίδα αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως η πρώτη φορά που ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί χωρίς αποτέλεσμα ήταν στις 18 Ιουλίου και γι’ αυτό επαναπροκηρύχθηκαν, με το ίδιο όμως τέλος.
 
Να σημειωθεί ότι ο Οκάν Νταγλί σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τ/κ εφημερίδα είχε επικρίνει το γεγονός ότι οι διαγωνισμοί προκηρύσσονται με όρους τους οποίους κανείς προσφοροδότης δεν μπορεί να πληροί και είχε επικρίνει την τ/κ πλευρά για μη επίδειξη βούλησης για άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας προβλέποντας ότι «με αυτά τα μυαλά δεν θα ανοίξει ούτε μέχρι το τέλος του χρόνου».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top