ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μέσα' οι τρεις διαρρήκτες που τους έπιασαν στα πράσα

ΛΑΡΝΑΚΑ:  'Μέσα' οι τρεις διαρρήκτες που τους έπιασαν στα πράσα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε το Σάββατο (18/8) διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον τριών αλλοδαπών ηλικίας 42, 23 και 21 ετών από την Παλαιστίνη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ το πρωί της Παρασκευής (17/8), μέλη της Δύναμης διενήργησαν έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία 42χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι παρόντες ήταν εκτός από τον 42χρονο και δύο άλλα άτομα ηλικίας 23 και 21 ετών.

Η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισε αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών, ενδυμάτων, υποδημάτων και άλλα αντικείμενα.

Ακόμα εντοπίστηκαν ποσό πέραν των 2650 ευρώ, 3120 δολάρια και 50 σέκελ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top