LIFESTYLE

Δεν υπάρχει η Ελεονώρα! Αυτοτρολάρεται με την Κύπρια μητέρα ενός 7μηνου βρέφους που πέρασε στο Next Top Model - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχει η Ελεονώρα! Αυτοτρολάρεται με την Κύπρια μητέρα ενός 7μηνου βρέφους που πέρασε στο Next Top Model - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν να μην επιστρέψει στα τηλεοπτικά... και στο twitter. Η γυναίκα ξέρει να κερδίζει και μάλιστα κατά κράτος... 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη γίνεται talk of the town με τα σχόλιά της στο Twitter για διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, στα οποία εκφέρει γνώμη και άποψη.

Το βράδυ της Δευτέρας, 10/9,  έκανε πρεμιέρα στο Star, το Greece’s Next Top Model και η Ελεονώρα δεν σταμάτησε να τρολάρει το show μόδας και τις αψεγάδιαστες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή στο reality.

Η Ελεονώρα, μάλιστα, σε ένα από τα σχόλιά της αυτοσαρκάστηκε για τα κιλά της, μετά τη γέννηση της κόρης της, με αφορμή ένα 20χρονο μοντέλο από την Κύπρο, που γέννησε πριν επτά μήνες και το σώμα της ήταν αψεγάδιαστο.

Όπως σχολίασε: 'Έχει μωρό 7 μηνών και κάνει πασαρέλα. Κάτι κάνω λάθος και είμαι ακόμα 70 με μπράτσα σαν της θείας και κυτταρίτιδα ακόμα και στα δόντια. 

Η παρουσιάστρια του Alpha είναι γνωστή για το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει και τα tweets της μπήκαν μέσα σε λίγη ώρα στα κορυφαία του hashtag #GNTMgr.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top