ΚΟΣΜΟΣ

Καταζητείται από το 2012 ο Κώστας Σαμψών- Βίασε νεαρή κοπέλα και είναι άφαντος- «Μπορεί να ζει στη γειτονιά σου»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται από το 2012 ο Κώστας Σαμψών- Βίασε νεαρή κοπέλα και είναι άφαντος- «Μπορεί να ζει στη γειτονιά σου»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκτενές δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο, κάνει λόγο για τους τοπ-καταζητούμενος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφορικά με διάφορά σοβαρά περιστατικά μεταξύ αυτών φόνους, εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως και άλλα.

Δεν βρίσκονται πίσω από τα σίδερα, εκεί όπου ανήκουν, αναφέρει δημοσίευμα της “SUN” δίνοντας ξανά στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των «τοπ» καταζητούμενων στη Βρετανία, ζητώντας από τους πολίτες να βοηθήσουν και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μπορεί να κρύβεται στη γειτονιά σου.»

Ανάμεσα σε αυτούς και ένας 25χρονος Ελληνοκύπριος με το όνομα Κώστας Σαμψών. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν οι συνάδελφοι στη Βρετανία ο νεαρός βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο *(το περιστατικο σημειώθηκε το 2010), όταν κοπέλα του ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά. Αυτός -σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ- προσποιούμενος τον νοσηλευτή την μετέφερε στο διαμέρισμα της, όπου την βίασε και στη συνέχεια την έκλεψε, φεύγοντας από το υποστατικό με το κινητό, τον υπολογιστή της καθώς και μια παιχνιδοκονσόλα.

Ο νεαρός Κώστας Σαμψών καταδικάστηκε το 2012 από Δικαστήριο, ωστόσο παραμένει άφαντος και όπως σημειώνει το ρεπορτάζ η Αστυνομία πιστεύει ότι ο καταδικασθέντας βιαστής, πιθανόν να ζει στην Κύπρο.(ακόμα και στα κατεχόμενα) 

Περιγράφεται ως γεροδεμένος με καφέ μάτια και μεσογειακά χαρακτηριστικά, ενώ δημοσιεύεται και σχετική φωτογραφία του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top