ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πλήρωσε πολύ ακριβά το λάθος του Κύπριος

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πλήρωσε πολύ ακριβά το λάθος του Κύπριος

Το λάθος του ή την παράλειψη του να δηλώσει τα τιμαλφή που μετέφερε στις αποσκευές του θα πληρώσει πολύ ακριβά Κύπριος που έφτασε στη Λάρνακα από Βηρυτό. Ξεπερνά τις 5.000 η λυπητερή.

Ποσό €5.293 πλήρωσε Κύπριος στις αποσκευές του οποίου εντοπίστηκαν από τις τελωνιακές αρχές κοσμήματα αξίας €15.000 περίπου που είχε παραλείψει να δηλώσει. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων κατά τον συνήθη έλεγχο των επιβατών πτήσης που αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από την Βηρυτo το Σάββατο 6/10, λειτουργοί του Τμήματος «εντόπισαν στις αποσκευές επιβάτη, κατόχου Κυπριακού διαβατηρίου, κοσμήματα αξίας  €15.000 περίπου, τα οποία παρέλειψε να δηλώσει στις Τελωνειακές Αρχές, ως όφειλε, κατά την άφιξή του στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Προστίθεται, τα κοσμήματα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται σε €3.312, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Στη συνέχεια, συνεχίζει η ανακοίνωση, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων, αποδέχτηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης, με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €1.650.

Με την καταβολή του συνολικού ποσού των €5.293, το οποίο περιλαμβάνει τον εισαγωγικό δασμό με ΦΠΑ των €3.312, την χρηματική επιβάρυνση των €331 και το συμβιβαστικό ποσό των €1.650, τα κοσμήματα επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top