ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα συλλογή ALDO Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019

Νέα συλλογή ALDO Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019

To ALDO μας καλεί να εμπνευστούμε από τη νέα του συλλογή σε παπούτσια και αξεσουάρ, για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας, και να αναδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
No Boundaries
Νιώστε την απόλυτη ελευθερία, αποβάλλοντας τους παλιούς κανόνες, με παπούτσια με άνετα τακούνια, μαλακά δέρματα και suede σε ουδέτερα χρώματα.

The Edge
Εντυπωσιακά studs, prints φιδιού και suede εμπνευσμένα από το rock 'n roll και ισορροπημένα με μια δόση μοντέρνας και εκλεπτυσμένης απόχρωσης του ροζ. Επιλέξτε patchwork prints που θα ανεβάσουν το look σας σε άλλο επίπεδο.


Teen Spirit
Δεν το ονομάζουμε comeback, καθώς αυτό το trend είναι εδώ για χρόνια. Τα vibes της δεκαετίας του ‘90 με στοιχεία grunge δίκαια έχουν κερδίσει τη θέση τους ως fashion classic. Επιλέξτε καρό και μοτίβα paint-splash που θα σας φτιάξουν τη διάθεση ή στοχεύστε στο σωστό ύφος με angular ankle booties. Με τακούνια μικρά και μεγάλα, δεν υπάρχει καρδιά που δεν θα κατακτήσετε.


Party Animals
Prints ζέβρας, λεοπάρδαλης και πύθωνα σε chunky sneakers, ​​τετράγωνα τακούνια και κλασικές μπότες. Με μια δόση ρετρό αλλά ταυτόχρονα πολύ προχωρημένα, τα animal prints είναι κομψά, ευέλικτα και πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις.


Brilliant, Mate!
Γραμμή εμπνευσμένη από τα ανδρικά ενδύματα και την κουλτούρα του Λονδίνου. Τα derby, τα loafer, τα Chelsea και τα lug soles μπορεί να εμφανίστηκαν ως αντρικά παπούτσια, αλλά τώρα έχουν κερδίσει έδαφος και στις γυναικείες συλλογές. Είτε σε λουστρίνι, είτε σε καρό ή ψαροκόκαλο, προσδίδουν στις γυναίκες τον απαραίτητο δυναμισμό.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ
No Boundaries
Απελευθερωθείτε από τους παλιούς κανόνες και νιώστε άνετα με urban classic επιλογές σε suedes και μαλακά δέρματα με ένα hand-brushed φινίρισμα. Ανακαλύψτε το στυλ σας και αναδείξτε την εμφάνισή σας με μπότες μοτοσικλέτας, παπούτσια με δέματα ή κλασικά Americana με μια δόση καουμπόικου look.


Technically Speaking
Μοντέρνες σόλες, υλικά εμπνευσμένα από την τεχνολογία, μοντέρνα σχέδια και prints που θα σας προσφέρουν άνεση και κομψότητα. Αναδείξτε τον πιο cool εαυτό σας με laceless nylon που μοιάζουν αεροδυναμικά, leopard prints και lace ups που προσδίδουν αέρα πολυτέλειας.

Destination: Dapper
Loafers, derbies και Oxfords που μπορείτε να τα φορέσετε οπουδήποτε. Επιλέξτε παραδοσιακά σχήματα με ένα μοντέρνο χρωματικό twist, όπως το μπλε suede ή το πράσινο δέρμα, ή ξεχωρίστε με ένα ζευγάρι κομψά oxfords με brogue λεπτομέρειες. Η δήλωση είναι ξεκάθαρη: ένα απόλυτα κομψό look.


Pure Pigments
Φωτεινά και τολμηρά ή λεία και λαμπερά: τα slip-ons είναι τόσο urban. Σε επίσημες εμφανίσεις ή πάρτι, τα μαύρα patent shoes είναι κλασικά fashionable. Εντυπωσιάστε με μοτίβα καμουφλάζ ή κίτρινο suede που θα αναδείξουν την τολμηρή σας πλευρά.


Mr B’s
Εκεί όπου η τέχνη συναντά το γούστο έρχεται η Mr. B’s Gentleman’s Boutique να συναντήσει το Aldo. Αυτή τη σεζόν, sneaks εμπνευσμένα από τα πατίνια, αθλητικά με πλατφόρμες και ζωηρά dress shoes σας μεταφέρουν από την αίθουσα συνεδριάσεων στο greenroom με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top