ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε χαράδρα ο 35χρονος

ΤΡΟΟΔΟΣ: Έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε χαράδρα ο 35χρονος

Κάτοικος Λεμεσού, 35 ετών ο άντρας που διασώθηκε από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην περιοχή Τροόδους, το απόγευμα του Σαββάτου και ο οποίος κινδύνεψε λόγω υποθερμίας.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Tvone, ο 35χρονος μαζί με συνομήλικο του περπατούσε σε μονοπάτι της φύσης στον Άγιο Νικόλαο Κακοπετριάς, όταν σε κάποιο σημείο έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε χαράδρα ενάμιση μέτρου, τραυματίζοντας το πόδι του.

Ο δεύτερος άντρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία μαζί με την Πυροσβεστική, έστησαν επιχείρηση διάσωσης του.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής, ελικόπτερο ανέμενε εντολή για να σπεύσει στο σημείο, κάτι όμως που δεν χρειάστηκε.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top