ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο κατάστημα Starbucks στον Πρωταρά

Νέο κατάστημα Starbucks στον Πρωταρά

Ο Πρωταράς μόλις απέκτησε το δικό του, ολοκαίνουργιο, κατάστημα Starbucks! Με το άνοιγμα του 12ου καταστήματος, η οικογένεια των Starbucks στην Κύπρο, μεγαλώνει με ολοένα περισσότερα καταστήματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων.

To κατάστημα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά (αρ. 69) και αναμένεται να προσφέρει στους λάτρεις του καφέ, μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από το πάθος, τη δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία των Starbucks® για τον καφέ.

Παράλληλα, στο κατάστημα Starbucks στον Πρωταρά, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον νέο Starbucks Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται παγωμένος από την κάνουλα και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο, που ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση.

Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει για την Regional Modern αισθητική του. Το σχεδιαστικό αυτό ύφος των Starbucks, εκφράζει την προσήλωση της εταιρίας στην Παράδοση του Καφέ, στις Σχέσεις της με την Τοπική Κοινωνία και στην Περιβαλλοντική της Ευθύνη αξιοποιώντας τοπικά υλικά και διακοσμητικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός άνετου, ζεστού και οικείου περιβάλλοντος.

Τo νέο Starbucks είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:30 το πρωί μέχρι και τις 21:30 το βράδυ και αναμένεται να αποτελέσει αγαπημένο σημείο συνάντησης τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους εκλεκτικούς επισκέπτες του Πρωταρά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top