ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Κορυφώνεται η αγωνία για την Ελένη- Άκαρπες οι έρευνες- Οι τελευταίες εξελίξεις

ΠΑΦΟΣ: Κορυφώνεται η αγωνία για την Ελένη- Άκαρπες οι έρευνες- Οι τελευταίες εξελίξεις

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Ελένη Πλακίδη που διαμένει στην Αργάκα και εξαφανίστηκε από το βράδυ της Πέμπτης.

Η 69χρονη που  είναι παντρεμένη με Κύπριο αναχώρησε  το  απόγευμα της Πέμπτης 10/1  για να μεταβεί σε περίπτερο ωστόσο έκτοτε εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα μνήμης.  

Από το πρωί του Σαββάτου ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας αποτελούμενες από περισσότερα από 30 μέλη της Δύναμης, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, 25 περίπου εθελοντές αλλά και μέλη της οικογένειας «χτένισαν» μια ακτίνα 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων γύρω από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της (ακιννητοποιημένο σε λάσπες κοντά σε θαλάσσια περιοχή) χωρίς όμως να εντοπιστεί η 69χρονη Ελένη.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της 69χρονης και  απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Με το πρώτο φως της αυριανής μέρας (Κυριακή 13/1) οι έρευνες αναμένεται να επαναρχίσουν με σκοπό και στόχο τον εντοπισμό της γυναίκας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top