ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: «Όχι» στο ΔΗΚΟ και τον Νικόλα Παπαδόπουλο από την Ιωάννα Συγκρασίτη

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: «Όχι» στο ΔΗΚΟ και τον Νικόλα Παπαδόπουλο από την Ιωάννα Συγκρασίτη

Παραμένει πολιτικά ενεργή δηλώνει η διεθνολόγος και πρώην μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, ωστόσο στη παρούσα φάση όπως αναφέρει δεν μπορεί να αποδεχθεί την τιμητική πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου, ώστε το όνομα της να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, ως αριστίνδην υποψήφια για τις Ευρωεκλογές.

Ο λόγος για την Ιωάννα Συγκρασίτη που με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γνωστοποιεί την απόφασή της και ευχαριστεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο καθώς και όλους τους φίλους που εξέφρασαν ανοιχτά τη στήριξή τους αν έπαιρνε την απόφαση να κατέλθει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Στο ΔΗΚΟ αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη για την μία θέση στην Ευρωβουλή και έχει γίνει ήδη συνωστισμός από δυνατά ονόματα. Πέραν του Ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Μαυρίδη, υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι και η Ελένη Θεοχάρους, όπως και ο Ζαχαρίας Κουλίας και η συνάδελφος Κατερίνα Χριστοφίδου.

Διαβάστε την ανάρτηση της Ιωάννας Συγκρασίτη:

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε να μου προτείνει να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του, ως αριστίνδην υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Μετά από σοβαρή σκέψη και προβληματισμό, ενημέρωσα τον κ. Παπαδόπουλο ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν μπορώ να αποδεχθώ την -πραγματικά τιμητική- αυτή πρόταση και πρόκληση.

Επιθυμώ επίσης, να ευχαριστήσω θερμά όλα εκείνα τα στελέχη, αλλά και τους απλούς ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ για τη φιλία, τη στήριξη και την παρότρυνση να αποδεχθώ την πρόταση αυτή.

Ειλικρινείς ευχαριστίες επίσης και σε όλους τους φίλους και τις φίλες από άλλους κομματικούς χώρους που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να με ακολουθήσουν και να με στηρίξουν, εάν αποφάσιζα να κατέλθω υποψήφια στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Η μη συμμετοχή μου στις Ευρωεκλογές δεν σημαίνει ότι δεν παραμένω πολιτικά ενεργή, παρά το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια δεν είμαι ενταγμένη σε κάποιο πολιτικό σχηματισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top