ΚΥΠΡΟΣ

Ο Καρλάο και η έκπληξη

Ο Καρλάο και η έκπληξη

Το ντέρμπι με την Ομόνοια πλησιάζει και στο ΑΠΟΕΛ είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα φέρει την πρωτιά με το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική και αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Απόλλωνα, κάτι που θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Για το αγωνιστικό πλάνο όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο θα γίνει μια μόνο αλλαγή με τον Καρλάο να επιστρέφει μετά από ενάμιση μήνα στην ενδεκάδα και θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κακά.

Οι απαιτήσεις αυτού του ντέρμπι είναι διαφορετικές από το προηγούμενο με τον Απόλλωνα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει και κάποια έκπληξη από τον Τόρστεν Φινκ. Σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως δώσει την ευκαιρία στον Σέρινταν να πάρει φανέλα βασικού, με το σενάριο αυτό να παραμένει όμως απομακρυσμένο.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top