ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΦΥΓΑΝ οι δύο από τους τέσσερις!

ΞΕΦΥΓΑΝ οι δύο από τους τέσσερις!

Το ΘΟΙ Αυγόρου ξέφυγε και άλλο στη κούρσα για τη σωτηρία.

Η ομάδα του Αυγόρου στην 15η, πρώτη αγωνιστική για τον Όμιλο διαβάθμισης κέρδισε τον Korantina Homes Παφιακό με 3-1 σετ στην έδρα του και σε συνδυασμό με την ήττα της Αναγέννησης από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 άνοιξε την «ψαλίδα» στους εφτά βαθμούς.

Όμιλος διαβάθμισης (5-8)

Την «βύθισε» περισσότερο
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠ. 0-3 (22-25, 18-25, 19-25)
Με άνεση πέρασε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως από τη Σάλα Δερύνειας. Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης για τον Όμιλο διαβάθμισης κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας με 0-3 σετ και την «βύθισε»… ακόμα περισσότερο. Η Αναγέννηση έμεινε στην ουρά με τέσσερεις βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Το πρώτο σετ οι δυο ομάδες ήταν πάνω – κάτω ισοδύναμες με την Ολυμπιάδα να εκμεταλλεύερται τις λεπτομέρειες κερδίζοντας το πρώτο σετ 22-25 και να προηγείται με 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ η προσφυγική ομάδα ήταν καλύτερη, επιβλήθηκε με 18-25 και αύξησε σε 0-2 το προβάδισμά της. Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη, κέρδισε με 19-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Ι. ΚΟΥΜΗ): Λουκά Ειρ.,Σιμόνια, Χατζηθωμά, Σομπόλ,Γκρίμπαν, Αντωνίου – Αλλαγές: Άσπρου, Τρισόκκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠ. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Πέτρου, Μποζίνου, Γκούντγουορθ, Χέρβεϊ, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη, – Λίμπερο1: Κούτα, – Λίμπερο 2: Χρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Ψιλογένη, Χαραλαμπίδη.

Θέλει κάτι παραπάνω από τη σωτηρία
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-1 (25-17, 17-25, 25-21, 25-22)
Μεγάλη νίκη που της επιτρέπει να αισιοδοξεί ακόμα περισσότερο πέτυχε το ΘΟΙ Αυγόρου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Νοβάκοφ κέρδισε τον Korantina Homes Παφιακό με 3-1 στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και τον πλησίασε στους δυο βαθμούς.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή στα δυο πρώτα σετ με το ΘΟΙ να κερδίζει το πρώτο σετ 25-17 και να απαντά με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο ο Korantina Homes Παφιακός 17-25. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Νοβάκοφ ήταν καλύτερη και κέρδισε 25-21 και προηγήθηκε εκ νέου με 2-1 σετ.

Το ΘΟΙ δεν ήταν διατεθειμένο να μπει σε περιπέτειες κέρδισε με 25-22 στο τέταρτο σετ και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ( Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χατζηκωνσταντίνου, Λεγκρός, Φορτές, Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Νικόλα, Χαραλάμπους.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Tολεντίνο, Μίλκο, Γιωργάλλα, Τίλεϊ, Βέρμπλ, Τάκη – Λίμπερο: Kουππή. – Αλλαγές: Νικολάου, Δημητρίου, Χατζηλαμπρή.

Η βαθμολογία (15η αγωνιστική)
1.Ολυμπιάδα Ν. 27-30 22
2. Korantina Homes Παφιακός 19-35 13
3.ΘΟΙ Αυγόρου 17-39 11
4. Αναγέννηση Δερύνειας 11-44 04

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top