ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το πρωί της Παρασκευής (12/04), ενώ για τις έρευνες ξεσηκώθηκε και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί της Παρασκευής (12/04) ηλικιωμένος άνδρας από το χωριό Αρεδιού, απουσιάζει από την οικία του με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία και να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

H φωτογραφία του εν λόγω ηλικιωμένου με το όνομα Κυριακός Ονησιφόρου, βρίσκεται πλέον αναρτημένη και στο διαδίκτυο, κάνοντας έκκληση προς το κοινό εάν κάποιος δει κάτι να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, ο ηλικιωμένος άνδρας περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με άσπρα μαλλιά και κατά την αναχώρησή του, φορούσε ρούχα μαύρου χρώματος.

Να σημειώσουμε επίσης ότι από τις 19:00 το απόγευμα έγινε γνωστό ότι στις εν λόγω έρευνες συμμετέχει πλέον και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Δείτε την φωτογραφία του ελλειπόντος:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top