ΚΥΠΡΟΣ

Η Ομόνοια για τα όσα είπε ο κ Λαμπριανίδης

Η Ομόνοια για τα όσα είπε ο κ Λαμπριανίδης

Ανακοίνωση εκδόθηκε πριν λίγο από την διοίκηση της Ομόνοιας που αφορά τις δηλώσεις που έγιναν από τον κ Λαμπρινίδη πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει

Σε σχέση με δήλωση του Προέδρου της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρη Λαμπριανίδη, για την εμφάνιση φιλάθλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος τυγχάνει να είναι μέλος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, σε φιλμάκι για την οικονομική εκστρατεία του Σωματείου μας, το Σωματείο μας επιθυμεί να δηλώσει τα πιο κάτω:

- Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ετοιμάσει πέντε φιλμάκια, με σκοπό την προώθηση της εκστρατείας της και την επιτυχία της προσπάθειάς της, για οικονομική ανάκαμψη και σωτηρία του Σωματείου.

- Σε αυτήν την προσπάθεια, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όλους τους φίλους της, τους οπαδούς της, τα μέλη της και τον κάθε αγνό φίλαθλο που αγαπά ή συμπαθεί το Σωματείο μας, να δώσει ο καθένας τη δική του συμβολή και συνεισφορά. Κανέναν δεν υποχρέωσε και κανέναν δεν θα υποχρεώσει να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια.

- Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βλέπουμε φίλους μας, από διάφορες κοινωνικές ομάδες, ο καθένας με τον τρόπο του, να συμβάλλει στην επιτυχία αυτής της εκστρατείας. Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε την παρουσία του φίλου και οπαδού μας, Χάρη, να συμμετάσχει σε ένα από τα πέντε φιλμάκια που ετοίμασε το Σωματείο, βοηθώντας έτσι τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Ο φίλος Χάρης, χρόνια τώρα παρακολουθεί τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ως ένα απλός και αγνός φίλαθλος, χωρίς να διαφοροποιείται από την υπόλοιπη μάζα των φιλάθλων μας.

- Κακώς διαχωρίζεται ο Χάρης, από τον οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εμείς ουδέποτε τον διαχωρίσαμε, ουδέποτε τον είδαμε διαφορετικά και δεν αναμέναμε ότι κάποιος θα επιχειρούσε να τον διαχωρίσει.

- Το Σωματείο μας δεν αισθάνεται ότι, με το φιλμάκι στο οποίο συμμετέχει ο φίλος και οπαδός μας, Χάρης, δημιούργησε κάτι που είναι μεμπτό, αλλά ούτε και σε καμιά στιγμή δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Είναι δικαίωμα του Προέδρου της Οργάνωσης Παραπληγικών να έχει τις δικές του απόψεις, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, όπως είναι και δικαίωμά του να επιλέγει ελεύθερα τους τομείς στους οποίους θέλει να συμμετέχει ή να αναπτύσσει την οποιαδήποτε δραστηριότητά του.

- Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατανοεί τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην προσβασιμότητα στα γήπεδα, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Γι’ αυτό και πρόσφατα συμμετείχε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στο ΓΣΠ, για το σκοπό αυτό. Παρόλο που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι η ιδιοκτήτρια του σταδίου ΓΣΠ, είναι έτοιμη να συζητήσει με τους αρμόδιους, οποιεσδήποτε προτάσεις ή εισηγήσεις έχει η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, με σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας των συνανθρώπων μας με ειδικές ανάγκες, στα γήπεδα.

- Σημειώνεται ότι τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ, τους παρακολουθούν, δωρεάν, κατά μέσο όρο 20 φίλοι και οπαδοί μας με ειδικές ανάγκες (μαζί με τους συνοδούς τους), από ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, υπάρχουν άλλες 42 θέσεις στο στάδιο ΓΣΠ, για άτομα που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία. Το στάδιο ΓΣΠ είναι πλήρως προσβάσιμο για τα άτομα με αναπηρία, ενώ υπάρχει μία εύκολη διαδικασία την οποία ακολουθούν για να εισέλθουν και να εξέλθουν από αυτό. Σε Ευρωπαϊκούς αγώνες, στους οποίους η ζήτηση είναι μεγαλύτερη, γίνεται η απαραίτητη ρύθμιση και αυξάνονται περαιτέρω οι θέσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν άτομα με αναπηρία.

- Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέλεξε για να συμμετάσχουν στα φιλμάκια της οικονομικής εκστρατείας πέντε απλοί φίλαθλοί της, τους οποίους ο καθένας από εμάς είναι δυνατό συχνά να συναντά στα γήπεδα. Οικειοθελώς, εθελοντικά και χωρίς αμοιβή, οι πέντε φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Σωματείου και ήρθαν στην πρώτη γραμμή, κάνοντας κάλεσμα στους υπόλοιπους φιλάθλους για να βοηθήσουν την ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό κίνδυνο. Και οι πέντε συνάνθρωποί μας που συμμετέχουν στα φιλμάκια, το κάνουν με την ιδιότητά τους ως φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό είναι, άλλωστε, το στοιχείο που όλους μας ενώνει. Η αγάπη μας, η έννοια μας, η ανησυχία μας, για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top