ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Με δεμένο το χέρι ο 73χρονος στο Δικαστήριο - Αρνείται την επίθεση σε αστυνομικό

ΚΥΠΡΟΣ: Με δεμένο το χέρι ο 73χρονος στο Δικαστήριο - Αρνείται την επίθεση σε αστυνομικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε 73χρονος για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του.  

Ο 73χρονος την Κυριακή (12/05), ανεκόπη από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας και μετά από έλεγχο ζήτησαν στον οδηγό να εξέλθει του οχήματος του, για να οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, αλλά αυτός φέρεται να αρνήθηκε και ξεκίνησε το αυτοκίνητό του με σκοπό να φύγει. 

Σε μια αντιπαράθεση με τους Αστυνομικούς και στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο 73χρονος φέρεται να κτύπησε αστυνομικό στα χέρια και το κεφάλι.  

Το μέλος της Αστυνομίας μετέβη στο Νοσοκομείο Κυπερούντας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχύμωση στο δεξί χέρι.

Ο 73χρονος παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με δεμένο το χέρι, ενώ αρνήθηκε και τις δύο κατηγορίες που του επιβλήθηκαν και αφορούν επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και την επίθεση την ώρα που μέλος της Αστυνομίας εκτελούσε τα καθήκοντα του.  

Η υπόθεση του 73χρονου καταχωρήθηκε για τις 5 Νοεμβρίου 2019, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους εγγύησης 3.000 ευρώ.  

Ο 73χρονος είναι αντιμέτωπος και με τροχαία αδικήματα που αφορούν υπέρβαση όριου ταχύτητας και οδήγηση υπό την επίρροια αλκοόλ. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top