ΚΥΠΡΟΣ

Πως έχουν τα δεδομένα με Κάλβο και Αβραάμ

Πως έχουν τα δεδομένα με Κάλβο και Αβραάμ

Η σημερινή προπόνηση θα κρίνει ουσιαστικά ολοκληρωτικά την συμμετοχή η όχι του Κάλβο στον αυριανό αγώνα αλλά και του Αντρέα Αβραάμ στην αποστολή.

 Ο Αντρέ Πάους θέλει να έχει όλα τα όπλα του του μαζί του στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Ολλανδός τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως αυτή η δυάδα αγώνων είναι ιδιαίτερα καθοριστική για την ομάδα του καθώς και ο αγώνας με το ΑΠΟΠΕΛ κρίνει το μέλλον της Ανόρθωσης στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και από την άλλη ο αγώνας με τον Ερμή θα είναι ασφαλώς σημαντικός για την Μεγάλη Κυριά για την πορεία της για την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου από το πρωτάθλημα.

Ο Κάλβο ασφαλώς και θα είναι παρών στην αυριανή αναμέτρηση και θα αποφασισθεί εάν θα ξεκινήσει η αν έρθει από τον πάγκο ενώ για τον Αβραάμ όπως είναι τώρα τα πράγματα πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top