ΚΥΠΡΟΣ

Ο Δημήτρης Μασιάς για όλα

Ο Δημήτρης Μασιάς για όλα

Ο Δημήτρης Μασιάς αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Μέγα και στην οποία τοποθετήθηκε για διαφορά θέματα της επικαιρότητας .

Ανάμεσα σε αλλά είπε για της απειλές αλλά και για τις επιθέσεις εναντίων των διαιτητών αλλά και για τα διαιτητικά λάθη που γίνονται στους αγώνες

«Αυτό που πρέπει να εξαφανιστεί είναι η προκατάληψη. Δεν έχω θέμα να πιω καφέ με οποιονδήποτε. Δεν είμαι κομπλεξικός. Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι και όχι μπαμπούλες. Δεν είμαστε οι αλήτες των γηπέδων, αυτοί που τα παίρνουν όπως λένε κάποιοί . Είμαστε ο πιο εύκολος στόχος, όλοι ξεσπούν στους διαιτητές. Είμαστε άνθρωποι, μέρος του παιχνιδιού. Λάθη θα υπάρχουν, δεν θα παύσουν ποτέ. Τα βλέπουμε και στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την κάθε σκιά προς το πρόσωπό μας. Δουλεύουμε σκληρά. Δεν με τρομάζουν οι απειλές, οι εκβιασμοί και οι βόμβες »

Παράλληλα ο κ Μασιάς αναφέρθηκε και στην στο θέμα των καταγγελιών που έγιναν και αφορούσαν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο

«Από όσα ξέρω είναι πολύ κοντά να κλείσουν οι φάκελοι. Πιστεύω ότι θα κλείσουν χωρίς συνέπειες, δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή δικαιοσύνη και την Αστυνομία. Αν υπάρχουν ένοχοι, πρέπει να τιμωρηθούν. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για τη πλήρη στήριξη. Είναι δίπλα μας και αυτό το νιώσαμε ότι είναι παρά το πλευρό μας»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top