ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Προσγειώθηκε drone φορτωμένο με αντικείμενα - Ολονύχτια επιχείρηση

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Προσγειώθηκε drone φορτωμένο με αντικείμενα - Ολονύχτια επιχείρηση

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6) και τα ξημερώματα Σαββάτου (15/6) στις φυλακές των Τρικάλων, όταν drone προσγειώθηκε στην αυλή και άφησε αντικείμενα τα οποία αντιλήφθηκαν Αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6), drone κατέφθασε στην αυλή των φυλακών των Τρικάλων ωστόσο λόγω της άμεσης κινητοποίησης απετράπη με αποτέλεσμα οι χειριστές να «επανέλθουν» ξανά τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/6). 

Για τον εντοπισμό των δραστών, που επιχείρησαν να περάσουν αντικείμενα στις φυλακές Τρικάλων μέσω drone, στήθηκε ολονύχτια επιχείριση αστυνομικών δυνάμεων, φρουράς και σωφρονιστικών.

Συγκεκριμένα, το drone, προσέγγισε τη φυλακή χωρίς φώτα και άφησε στο προαύλιο πτέρυγας βαρυποινιτών κινητό τηλέφωνο, ρολόι, μπαταρίες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Αμέσως έγινε αντιληπτό από τους φρουρούς, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό και κινητοποιήθηκαν οι υπάλληλοι της φυλακής αλλά και αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο ερευνώντας τη περιοχή.

Το drone έφυγε προς την περιοχή της Χρυσαυγής και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top