ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Αθήνα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης τυλιγμένο με κουβέρτα στο δρόμο

Θρίλερ στην Αθήνα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης τυλιγμένο με κουβέρτα στο δρόμο

Το πτώμα μίας ηλικιωμένης εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 στο Γουδή.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σχοινιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος ή άγνωστοι επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Στο σημείο βρέθηκαν ήδη άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο, οι οποίοι ερεύνησαν την κατοικία σπιθαμή προς σπιθαμή. Παράλληλα οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε τον άγνωστο που πέταξε το πτώμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top