ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όλα τα κόμματα ζήτησαν την παραίτηση της Γιωρκάτζη! Το ποτήρι ξεχείλισε για την Χρυστάλλα

Όλα τα κόμματα ζήτησαν την παραίτηση της Γιωρκάτζη! Το ποτήρι ξεχείλισε για την Χρυστάλλα

Θα σπάσει το συμβόλαιο της ο Πρόεδρος ή θα έχει την ευθυξια να παραιτηθεί απο μόνη της η Δοικητρια της Κεντρικής τράπεζας; Αυτό είναι το μόνο σενάριο που πρέπει να απαντηθει καθως όπως φαίνεται όλα έχουν πλέον τελειώσει για την κ. Γιωρκάτζη

Καθολικά φαίνεται να ζήτησαν παραίτηση της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας, τα κοινοβουλευτικά κόμματα κατά τη σύσκεψη που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο και την οποία είχε συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρακάθισε στη σύσκεψη, δήλωσε ότι ακούστηκαν οι απόψεις των κομμάτων και οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον Πρόεδρο και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αναμένεται ανακοίνωση της απόφασης του Προέδρου όταν αυτή ληφθεί.

Δεν αποκλείεται οι αποφάσεις του Προέδρου να ανακοινωθούν απόψε, καθώς στις 6 το απόγευμα θα δεχθεί τα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας, στις 1900 τα εκτελεστικά μέλη και στις 1945 τη Διοικήτρια της ΚΤ Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top