ΚΥΠΡΟΣ

Ανάσα για τη Δόξα, βούλιαζει ο Οθέλλος

Ανάσα για τη Δόξα, βούλιαζει ο Οθέλλος

Το γκολ του Ρικάρντο Λόπο στο 59’ ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Δόξα μια πολύτιμη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» επί του Οθέλλου, με την οποία ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται πλέον η ομάδα της Αθηένου.

Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου παρουσιάστηκε με μεγαλύτερες απαιτήσεις στο γήπεδο, απέναντι στον Οθέλλο που υστέρησε σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του, επηρεαζόμενος και από τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε.

Η προσφυγική ομάδα από το ξεκίνημα ήταν καλύτερη στο γήπεδο και σταδιακά πήρε τα ηνία του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε στο Α’ ημίχρονο να εξαργυρώσει την υπεροχή της.

Ο Λόπο στο 59’ με πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Φερνάντες πέτυχε το μοναδικό γκολ που έδωσε τη νίκη «χρυσάφι» στη Δόξα. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, πρώτα η Δόξα με τον Λόπο και στη συνέχεια ο Οθέλλος με τον Σάσι.

Οθέλλος: Ρόιν, Παναγιώτου, Ευθυμίου (63΄ Σάσι), Γκριν, Βασιλείου, Ουλίσε, Πουτζιουρή, Κχμαλάτζε (77΄ Κ.Κυριάκου) , Χατζηγιαννακού, Γκριγκαλασβίλι, Βέρα.

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ρ.Γκονζάλες, Νίλσον, Φεράν, Λεονάρντο, Γκιλ (90’+3’ Χριστοδούλου), Λόπες (71’ Καλντερόν), Φερνάντες, Ράμος, Εμάνουελ (60΄ Αρέστη)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ζουν με την σύνταξη του συζύγου της και δεν μπορεί να αγοράσει ακουστικό βαρηκοΐας - Ανάγκη για βοήθεια

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Νέα απάτη με παραπλανητικά μηνύματα - Προειδοποιεί το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσίων

Κυρώσεις άνω του €1,5 εκατ. σε έξι χρόνια για τα προσωπικά δεδομένα - Πόσα παράπονα εξετάστηκαν



Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top