ΚΥΠΡΟΣ

Μίλησε τελευταίος ο Ταγκμπατζούμι

Μίλησε τελευταίος ο Ταγκμπατζούμι

Άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό η Αγία Νάπα, όταν προηγήθηκε στο Τσίρειο με 2-0 της ΑΕΛ με τα γκολ των Φίλγκεϊτ και Παναγιότοφ, όμως τελευταίος μίλησε ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι ήταν καλό στην επανάληψη, ενώ στο Α’ ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Η Αγία Νάπα προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Φίλγκεϊτ και ενώ λίγο νωρίτερα έχασε πέναλτι ο Ταγκμπατζούμι, ενώ στο 49’ ο Παναγιότοφ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι που μείωσε στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε μια λανθασμένη απόφαση του Γιάννη Αναστασίου αφού δεν υπήρχε παράβαση, ενώ στο 83’ ο Νιγηριανός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Σιέλης, Σακέτι, Νικολάου, Σέμα, Καρλίτος, Ελευθερίου, Ιονίτσα (38΄ Ταγκμπατζούμι), Κυριάκου, Σαρντινέρο, Οχένε

Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ (74΄ Μγκούνι), Μαρκόφσκι, Φούσκο, Παναγιώτου, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μέρτακας, Άντολεκ, Τζούρτζουριτς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top