ΔΙΕΘΝΗ

Ποιά ζήτησε την απέλαση του Ιμπραίμοβιτς

Ποιά ζήτησε την απέλαση του Ιμπραίμοβιτς

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του, αλλά η πρόεδρος του γαλλικού εθνικιστικού ακροδεξιού κόμματος ζητά την απέλασή του!

«Ώστε, λοιπόν, η Γαλλία είναι σκατοχώρα; Αφού, λοιπόν, πιστεύει κάτι τέτοιο, ας σηκωθεί να φύγει. Και αν δεν τον κάνει μόνος του, ας τον διώξουμε εμείς» ήταν η απάντηση της Μαρίν Λε Πεν στην εν βρασμώ δήλωση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβτς μετά το παιχνίδι με τη  Μπορντό. Η δήλωση προκάλεσε, όπως αναμενόταν, θύελλα αντιδράσεων στη χώρα, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες αργότερα ο Σουηδός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε μετανιωμένος.

«Δεν αλλάζει κάτι με τη συγγνώμη του. Θα διαγραφούν όσα είπε; Δεν φτάνει να λέει ότι έκανε λάθος. Όταν ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός κάνει τέτοιοι είδους σχόλια, θα πρέπει να έχει συναίσθηση των αντιδράσεων που θα προκαλέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Πατρίκ Κένερ, και συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτηκε πριν μιλήσει και τώρα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες». Ο Κένερ τόνισε πως περιμένει από τη γαλλική λίγκα να τιμωρήσει παραδειγματικά τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top