ΚΥΠΡΟΣ

Στόλερ: «Παράξενες καταστάσεις, απειλές και διακοπή»

Στόλερ: «Παράξενες καταστάσεις, απειλές και διακοπή»

Σε ΜΜΕ της Ελβετίας μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Φαμπιάν Στόλερ και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ζωή στην Κύπρο:

«Είναι πολύ καλή η ζωή στην Κύπρο, δεν έχω παράπονο. Το φαγητό είναι καλό, οι άνθρωποι πολύ ανοικτοί και έχει ήλιο σχεδόν ολόχρονα».

Για τα φαινόμενα διαφθοράς:

«Υποθέτω πως όλοι είναι ειλικρινείς και επαγγελματίες και όταν κατεβαίνω στο γήπεδο σκέφτομαι μόνο να κάνω τη δουλειά μου για την ομάδα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως μερικές φορές υπάρχουν κάποιες παράξενες καταστάσεις όπως η διακοπή του πρωταθλήματος πριν μερικές βδομάδες λόγω απειλών σε διαιτητές και τις οικογένειές τους».

Για την ατμόσφαιρα στους αγώνες:

 «Είναι αλήθεια πως όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, ο Απόλλωνας είναι τρελή η ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο. Όμως απέναντι σε άλλες ομάδες είναι χειρότερα, παίζεις μπροστά σε 300-400 οπαδούς και είναι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι και παιδιά».

Για τις συνθήκες στον Εθνικό:

«Το χωριό ονομάζεται Άχνα και δεν είναι μακριά από την Λάρνακα. Πρόκειται για μια μικρή, οικογενειακή ομάδα και η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη. Έχουμε ένα καλό προπονητικό κέντρο και αυτό μου επιτρέπει να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα».

Για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου:

 «Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να συγκριθούν με τις καλύτερες στην πρώτη κατηγορία, όπως το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας που έπαιξαν στους ομίλους. Απ' εκεί και πέρα οι ομάδες είναι ανάμεσα στην κορυφή και την ουρά της πρώτης κατηγορίας στην Ελβετία. Τώρα είμαστε στα πλέι οφ και στόχος μας είναι η παραμονή. Το επίπεδο στην Ελλάδα είναι γενικά πιο ψηλό σε σχέση με την Κύπρο και υπάρχει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα. Όμως το αρνητικό είναι πως είναι περισσότερο φανατικοί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top