LIFESTYLE

Έγκυος στα 17 της, μεγάλωσε μόνη της το παιδί της και όμως τα κατάφερε! Η ιστορία της Κύπριας μούσας του Ανδρέα Γεωργίου

Έγκυος στα 17 της, μεγάλωσε μόνη της το παιδί της και όμως τα κατάφερε! Η ιστορία της Κύπριας μούσας του Ανδρέα Γεωργίου

Η Κύπρια ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη, είναι η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου.

Η Ειρήνη θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις» που θα προβληθεί από τον Alpha Κύπρου.

Στο blog της διηγείται όλη της την ιστορία, αφού από πολύ νεαρή ηλικία μπήκε στα δύσκολα μονοπάτια. Όπως λέει η ίδια, είναι «μαμά, νοικοκυρά, ηθοποιός, σύντροφος και τέλος γυναίκα».

Έμεινε πρώτη φορά έγκυος μόλις στα 17 της και παρακάτω θα διαβάσετε, πώς περιγράφει η ίδια την εμπειρία και την πορεία της μέχρι σήμερα, μια ιστορία που μπορεί να εμπνεύσει πολλές γυναίκες:

«Λοιπόν εγώ μεγάλωσα σε πολύτεκνη οικογένεια, έχω τέσσερα αδέλφια. Και αν αναρωτιέστε, ναι η μαμά μου είναι σούπερ ήρωας. Της βγάζω το καπέλο. Πίσω στα δικά μας τώρα. Καθώς περνούσαν τα χρόνια εγώ ήμουνα ένα αξιαγάπητο γλυκό κορίτσι που λάτρευε το διάβασμα. Στο σχολείο τα πήγαινα εξαιρετικά όλοι λέγανε τα καλύτερα.Μέχρι που μια μέρα ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως, το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή.Γέννησα, κάθισα σπίτι δυο βδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω την τρίτη Λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα. Παράλληλα με την εγκυμοσύνη προετοιμαζόμουνα για να δώσω εξετάσεις στην δραματική σχόλη Βλαδίμηρου Καυκαρίδη.Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα. Επιτέλους θα σπούδαζα αυτό που πάντα ονειρευόμουν. Οι σπουδές μου ήταν τρία χρόνια. Όμως δεν θα το κρύψω δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουνα και single μαμά, οι ώρες ήταν πολλές και έπρεπε να αφήνω την μικρή συνεχώς Ακόμη νιώθω τύψεις για αυτό. Όμως τα κατάφερα και από το 2016 μέχρι και σήμερα έχω την τύχη να κάνω την δουλειά που αγαπώ. Και είχα και την τύχη -ευλογία πες καλύτερα- μέσα από αυτά τα δύσκολα τρία χρόνια να γνωρίσω αυτόν που μου στάθηκε με όλη την δύναμη της ψυχής του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top