ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικόλας Παπαδόπουλος: Επιδιώκουμε βελτιώσεις στο 5ο νομοσχέδιο

Νικόλας Παπαδόπουλος: Επιδιώκουμε βελτιώσεις στο 5ο νομοσχέδιο

Το 5ο νομοσχέδιο για το πλαίσιο αφερεγγυότητας πρέπει να ψηφιστεί το συντομότερο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας πως το κόμμα του θα επιδιώξει βελτιώσεις για τα όποια κενά μπορεί να παρουσιάζει.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, στο περιθώριο του Κύπρο-Ρωσικού Επιχειρηματικού και Επενδυτικού Συνεδρίου, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «εκ των πραγμάτων φάνηκε ότι ο στόχος της 19ης του Μάρτη για το πλαίσιο αφερεγγυότητας ήταν ιδιαίτερα φιλόδοξος, λόγω της πολυπλοκότητας των θεμάτων και των νομοσχεδίων που καλείται να εξετάσει η Βουλή των Αντιπροσώπων».

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΔΗΚΟ ότι «θέλουμε το πλαίσιο προστασίας να ψηφιστεί το συντομότερο δυνατό γιατί θα προστατεύσει τους πολίτες, προστατεύει τους δανειολήπτες», ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε πως είναι κατανοητό πως υπάρχουν ενδεχομένως κάποια κενά τα οποία θα πρέπει να συμπληρωθούν.

«Προς αυτήν την κατεύθυνση, μόλις ολοκληρωθεί η κατ’ άρθρον συζήτηση και του 5ου νομοσχεδίου της αφερεγγυότητας, το ΔΗΚΟ θα καταθέσει εισηγήσεις για τροπολογίες και βελτιώσεις όλων των νομοσχεδίων, με στόχο να ψηφίσουμε το πλαίσιο το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε.

Τόνισε, τέλος, ότι το 5ο νομοσχέδιο είναι πολύ σημαντικό και το ΔΗΚΟ θα επιδιώξει βελτιώσεις που θα ενισχύσουν την προστασία των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top