ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έχει εκθέσει τον Δώνη – Τον στήριξε και στην Κύπρο, όταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τον χλεύαζαν»

«Έχει εκθέσει τον Δώνη – Τον στήριξε και στην Κύπρο, όταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τον χλεύαζαν»

Στον Γκαγιάς Ζαχίντ και στην πορεία του στον ΠΑΟ, αναφέρεται δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας ερυθρόλευκων αισθημάτων, «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, αποτελεί τη μοναδική καλοκαιρινή μεταγραφή του Δώνη στο «τριφύλλι», όμως με τη μέχρι τώρα απόδοση του, έχει… εκθέσει τον Ελλαδίτη κόουτς!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ζαχίντ αποτελεί την μοναδική 110% καλοκαιρινή μεταγραφή του Γιώργου Δώνη, για την οποία πίεσε τον Νίκο Νταμπίζα να την ολοκληρώσει.

Ο Ζαχίντ όμως των επίσημων αγώνων, μάλλον έχει εκθέσει τον «πράσινο» κόουτς, με αποκορύφωμα το τραγικό λάθος του κόντρα στον Άρη.

Ο Δώνης βέβαια τον κάλυψε και τον στήριξε, κάτι που είχε κάνει και στην Κύπρο, όταν στο ξεκίνημα του πολιτογραφημένου Νορβηγού μέσου στον ΑΠΟΕΛ, οι οπαδοί του τον χλεύαζαν βγάζοντας του μάλιστα το… ειρωνικό παρατσούκλι: «πιτσαδόρος»!

Λόγω των αρχικά μέτριων εμφανίσεων του και της εμφάνισης του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top