LIKE ONLINE

Το ξέρατε; Ανακοινώθηκε η νέα μεγάλη αλλαγή στο messenger του Facebook σας

Το ξέρατε; Ανακοινώθηκε η νέα μεγάλη αλλαγή στο messenger του Facebook σας

Το Facebook έχει επιβεβαιώσει ότι ανοίγει την υπηρεσία του Messenger για τρίτους προγραμματιστές, επιτρέποντας τους να προσθέτουν δικές τους λειτουργίες.

Με αυτή την αλλαγή το Facebook messenger, μετατρέπεται σε μία πλήρως ανεπτυγμένη πλατφόρμα, με περισσότερες από 40 νέες add-on εφαρμογές.

Μέχρι σήμερα το Messenger, ήταν μία αμφιλεγόμενη εφαρμογή, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, που διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι έπρεπε να προχωρούν σε  εναλλαγές μεταξύ δύο εφαρμογών για να παραμείνουν σε επαφή με τους φίλους τους στο Facebook.

Ο Ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg ανακοίνωσε την νέα αλλαγή στο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρίας F8, που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο ίδιος είπε ότι πάνω από 600 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το  Messenger τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Με την νέα αλλαγή, θα επιτρέπεται σε άλλα κοινωνικά δίκτυα και υπηρεσίες να δημοσιεύουν τα χαρακτηριστικά τους, καθιστώντας τις συνομιλίες ακόμη καλύτερες.

Μεταξύ των νέων εφαρμογών που παρουσιάστηκαν για το messenger ήταν:

 Οι κυρτές κινούμενες εικόνες - γνωστές ως Gifs, που προέρχονται από την υπηρεσία αθλητισμού TV ESPN και αλλού.

  • Ακίνητες εικόνες από το site Imgur.
  • Υπολογιστές που δημιουργούν μηνύματα ζώων κινουμένων σχεδίων με εγγεγραμμένους ήχους.
  • Προβλέψεις  από την υπηρεσία Weather Channel.
  • Αστείες E-κάρτες από την υπηρεσία Jibjab.
  • Τα αρχεία ήχου από το κλιπ.


Ο  Zuckerberg αποκάλυψε επίσης τα σχέδια του για τη δημιουργία μίας υπηρεσίας που ονομάζεται επιχειρήσεις σχετικά με το Messenger.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, αντί του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το κοινό θα είναι σε θέση να κρατήσει τις συνομιλίες με τις εταιρείες από τις οποίες αγοράζει αγαθά, ή να έχει άλλες αλληλεπιδράσεις με επιχειρήσεις,  οι οποίες θα είναι σε θέση να συνομιλούν με τους πελάτες τους μέσω του Messenger

Το Facebook αναφέρει ότι η υπηρεσία θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη λήψη ενημερώσεων κατάστασης, παράδοσης, τη διοργάνωση της επιστροφής και διατύπωση ερωτήσεων.

 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top