ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ξεσήκωσαν τους πυροσβέστες λίγο πριν τα μεσάνυχτα

ΠΑΦΟΣ: Ξεσήκωσαν τους πυροσβέστες λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 23:34 της Δευτέρας (7/10), στην περιοχή της Νικόκλειας έκαψε τρία δεκάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και μερικές ελιές προτού τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, το μήνυμα για εκδήλωση πυρκαγιάς σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Νικόκλεια λήφθηκε μετά τις 11.30 το βράδυ, θέτοντας σε κινητοποίηση τις υπηρεσίες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής μέλη της οποίας έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά και προτού αυτή επεκταθεί περαιτέρω.

Τα αίτια της πρόκλησης της λόγω και του προχωρημένου της ώρας διερευνώνται ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top