ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Νικοπολίδης

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Νικοπολίδης

 

Η διοίκηση και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται την τελευταία διετία στις ακαδημίες του συλλόγου και για τον λόγο αυτό επίκεινται αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να υπάρξει αρχικά αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ-19, με τον Ρικάρντο Πέρες να αποχωρεί αλλά χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν το τέλος του από τον σύλλογο θα είναι οριστικό ή αν θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο.

Την ίδια ώρα, ένα μεγάλο κεφάλαιο του συλλόγου, ο θρυλικός Αντώνης Νικοπολίδης, ετοιμάζεται και πάλι να πιάσει δουλειά στο Λιμάνι. Όπως προκύπτει, ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών επιστρέφει για να σηκώσει και αυτός μανίκια στις Ακαδημίες και αυτό που απομένει είναι να φανεί με ποια ακριβώς ιδιότητα, η οποία θα είναι φυσικά κομβικής σημασίας όπως και να ‘χει.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top