ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το χρυσό μετάλλιο του Μ. Αλεξάνδρου τιμήθηκε στη Σαλαμίνα, η Α. Παπαδοπούλου

Με το χρυσό μετάλλιο του Μ. Αλεξάνδρου τιμήθηκε στη Σαλαμίνα, η Α. Παπαδοπούλου

Με το χρυσό μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου του διεθνούς πολιτιστικού συλλόγου «Καφενείο των ιδεών» τιμήθηκε για την κοινωνική της  προσφορά στην πολιτική και στον πολιτισμό, η πρώην ευρωβουλευτής Αντιγόνη Περικλέους Παπαδοπούλου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, το βραβείο που αποτελεί θεσμό για τον Διεθνή Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό απονέμεται τα τελευταία 35 χρόνια σε προσωπικότητες που συμβάλουν στην ανάπτυξη του πνεύματος και της τέχνης μέσα από τους τομείς τους οποίους επάξια υπηρετούν.  ​
 
Η τελετή έγινε την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019, στο Δημαρχιακό Μέγαρο  Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Κυττάρου του Δήμου Σαλαμίνας, στην παρουσία  πλήθους κόσμου και εκλεκτών  προσκεκλημένων.
 
Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν διάφοροι βραβευμένοι φορείς της Σαλαμίνας.
 
Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δήλωσε συγκινημένη για τη μεγάλη τιμή και ευχαρίστησε δημόσια τους διοργανωτές για την απονομή του τιμητικού χρυσού μεταλλίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τιμητικού επαίνου της ΟΥΝΕΣΚΟ.
 
Αφιέρωσε την τιμή που της έγινε, στην αγωνίστρια γυναίκα της Κύπρου και στους ιδεολόγους  ενεργούς πολίτες που δεν παύουν ποτέ να οραματίζονται, να δημιουργούν και να ελπίζουν σε ένα πιο ανθρώπινο κόσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top