ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Διευθυντής 'κάρφωσε' συνεργάτη της εταιρίας- Φέρεται να χρέωνε πιστωτική κάρτα και να πλαστογράφησε υπογραφή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Διευθυντής 'κάρφωσε' συνεργάτη της εταιρίας- Φέρεται να χρέωνε πιστωτική κάρτα και να πλαστογράφησε υπογραφή

 Στη σύλληψη 41χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 15/10 η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

 

Εναντίον του 41χρονου είχε εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από σχετική καταγγελία από διευθυντή εταιρείας στην Λεμεσό, για την οποία ο ύποπτος εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης. Το στέλεχος της εταιρείας προέβη στη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία μετά από έλεγχο που έγινε στα λογιστικά βιβλία της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, σε διάφορες περιπτώσεις κατά τα έτη 2018 και 2019, ο 41χρονος, μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων μεταφοράς χρημάτων, χρέωσε πιστωτική κάρτα της εταιρείας με διάφορα χρηματικά ποσά για μεταφορά χρημάτων και αγορά προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη.

Ο 41χρονος φέρεται επίσης να πλαστογράφησε σε έγγραφα, την υπογραφή διευθυντή της εταιρείας και να εξασφάλισε έτσι την αγορά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, χρεώνοντας την εταιρεία.

Αφού ο ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα , τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και αδικημάτων που αφορούν στον Νόμο κατά του διαδικτυακού εγκλήματος.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top