ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αναστασιάδη - Παπαδόπουλου

Συνάντηση Αναστασιάδη -  Παπαδόπουλου

Συνάντηση είχαν στο προεδρικό μέγαρο γύρω στις 11:00 το  πρωί της Δευτέρας (21/10) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος το ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Πρόεδρου Αναστασιάδη για να ακούσει τις απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δημοκρατικό Κόμμα η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα, δεν έγινε καμιά συζήτηση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ούτε και για τους προϋπολογισμούς που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση περιστροφικέ γύρω από  νομοσχέδια που εκκρεμούν ενώπιον της βουλής, όπως είναι νομοσχέδια που σχετίζονται με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, το μεταναστευτικό και άλλα. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top