ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα διάκριση για τις Γενικές: η καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου

Νέα διάκριση για τις Γενικές: η καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου

Κάθε χρόνο, το οικονομικό περιοδικό «World Finance» αναδεικνύει δύο ασφαλιστικές εταιρίες από κάθε χώρα του κόσμου ως τις καλύτερες για κάθε κλάδο ασφάλισης (γενικό και ζωής).

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου αναδείχθηκαν ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου στην Κύπρο. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών των Γενικών να βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους ασφαλισμένους τους παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική διευθέτηση απαιτήσεων, καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα, σύγχρονους τρόπους προώθησης και ψηλό επίπεδο τεχνολογίας.


Οι Γενικές διακρίνονται για το κύρος, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους καθώς και για τον επαγγελματισμό ενός έμπειρου, καταρτισμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού. Είναι μια εταιρεία με 68 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική βιομηχανία, με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση.
Πέραν αυτής της διάκρισης, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου έχουν διακριθεί από το The Legal 500, το οποίο αναγνώρισε το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου ως ένα από τα καλύτερα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας (όχι μόνο στην ασφαλιστική βιομηχανία).
Παράλληλα, ανεξάρτητη έρευνα της StockWatch, ανάδειξε τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ως την πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top